Menu

TUNNE PULSSISI – Ehkäise aivoinfarkti

Käyttöehdot

Avaamalla www-palvelun ( www.tunnepulssisi.fi ) sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja.

Tunne pulssisi -hanke pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin, ellei sivuilla ole toisin mainittu.

www.tunnepulssisi.fi -sivuilla olevan tiedon tai tietojen osan levittäminen, siirtäminen, julkaiseminen, kopioiminen, saattaminen yleisön saataviin, uudelleen tuottaminen, jakelu tai varastointi ilman Tunne pulssisi -hankkeen antamaa nimenomaista suostumusta on kielletty. Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön sivuja tai otteita sivuista.

Sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuus, täsmällisyys ja luotettavuus on pyritty varmistamaan huolellisesti. Tunne pulssisi -hanke ei kuitenkaan vastaa sivustolla olevien ulkopuolisten yritysten tai vastaavien tuotteita tai palveluja koskevien tietojen oikeellisuudesta. Tunne pulssisi -hanke ei vastaa niiden sivujen sisällöstä tai niistä palveluista, joihin tunnepulssisi.fi -sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin hankkeen tuottamina.

www.tunnepulssisi.fi -verkkosivustoa ei ole tarkoitettu millään lailla korvaamaan lääkärin suorittamaa tutkimusta eikä koulutetun ammattilaisen antamaa lääketieteellistä neuvontaa tai hoitoa.

Tunne pulssisi -hanke ei vastaa sivuston toimivuudesta, eikä palvelussa välitettävien, muiden kuin Sydänliiton myymien tuotteiden tai palveluiden virheettömyydestä.

Tunne pulssisi –hanke varaa oikeuden koska tahansa sekä muuttaa sivuja että estää pääsyn sivuilleen.

Tunne pulssisi –hanke ei ole vastuussa mahdollisista teknisten häiriöiden aiheuttamista palvelukatkoksista tai muista odottamattomista teknisistä ongelmista sivustolla.

Vastuu lukijatarinoiden sisällöstä kuuluu tarinan kirjoittajalle itselleen.

 

Viimeksi muutettu maanantai, 01 heinäkuu 2013 11:08
Takaisin ylös